Yazar: Kişisel Gelişim

Hipnoz Eğitimi

Konular:

  • Manyetik Hipnoz (Sıfır Noktası ve İki Nokta Enerjisi
  • Analitik Hipnoz
  • Hızlı Hipnoz
  • Uykuda Hipnoz (Çocuklar İçin)

Gaziantep Kişisel Dönüşüm Merkezi

Telefon: +90 553 593 82 16

Yazar: Kişisel Gelişim

Kendine Yeni Bir Hayat Ismarla

Standart Hayatlar Hapishanesinden Kaçış İçin Bir Eylem Planı Yaşamın İçinden Kısa Notlar… / Yaşadığınız Hayat Gerçekten Yaşamak İstediğiniz Hayat Mı?…
Kot Pantolonlu Yönetici kitabının yazarı Dr. Murat Toktamışoğlu bu kez, Standart Hayatlar Hapishanesinden kurtulmanız için bir kaçış planı hazırladı.
Plana göre, önce hayatınızın üstünü kaplamış tozları siliyor ve ruhunuzun derinliklerine doğru bir kazıya girişiyorsunuz. Tünelin sonuna geldiğinizde gözünüzü mavi bir ışık alacak, endişelenmeyin. Bu, gökyüzünün özgür mavisi. Daha önce hiç bu kadar mavi ve canlı görünmediyse gözünüze, herhalde kusur onun değil.
Sonra tünelden çıkıyor, üstünüzü başınızı, doğru ve değerli bildiklerinizi değiştirip Özgür Ruhlar Pastanesinde kendinizle buluşmaya gidiyorsunuz. Unutmayın, tam Bülent Ortaçgil çalmaya başladığınızda, garsonu çağıracak ve kendinize yeni bir hayat ısmarlayacaksınız.
Plan bu kadar basit. Tek zorluk, bu planda mahkumun da gardiyanın da, müşterinin de garsonun da, iyi adamın da kötü adamın da, güçlünün de zayıfın da aynı kişi olması…

Bu sırrın ne olduğunu söyleyemem. Tek söyleyebildiğim varolduğu.
(Alexander Graham Bell-Telefonun Mucidi)
Çağlar boyu nesilden nesile geçerken, bir çok insan ona göz dikti, onu gizledi, kaybetti, çaldı, büyük paralar karşılığı satın alanlar oldu. Tarihteki en önemli insanların bazıları yüzyıllar kadar eski olan Sırra vakıf olmuşlardı. Eflatun, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein ve diğer mucitler, bilim adamları ile büyük düşünürler Sırrı biliyorlardı; ve şimdi Sır dünyaya açıklanıyor.
Sırrı öğrendiğinizde, istediğiniz her şeyi elde etmeyi, yapmayı, ya da istediğiniz her şey olmayı da öğrenmiş olacak; asıl kimliğinizi bulacak ve hayatta sizi bekleyen gerçek ihtişamın ne olduğunu göreceksiniz.
Sizce dünya nüfusunun sadece %1lik bir kısmını oluşturan bir kesimin tüm maddi gelirin %96sına sahip olması bir tesadüf mü?
Olağanüstü bir servete sahip olmak ister misiniz?
Muhteşem bir malikanede yaşamak ister misiniz?
Ömrünüz boyunca hiç sıkıntıya düşmeden bolluk, bereket içinde yaşamak ister misiniz?
Ruh eşinizi bulmak ya da huzurlu, mutlu bir evlilik yaşamak ister misiniz?
Peki kendinize sorun. Gerçekten ne, ama ne istersiniz?
Amaçlarınıza ulaşmak için bu kitabı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki herhangi bir şey için bir cevap, bir rehber arıyorsanız, sorunuzu sorun, cevap alacağınıza inanın ve bu kitabı rastgele açın. Açılan sayfada aradığınız cevabı ve tavsiyeyi bulacaksınız.
Sır tüm olmuşların, olanların ve olacakların cevabıdır.
(Ralph Waldo Emerson-Filozof)

Yazar: Kişisel Gelişim

Nlp İle Satış ve Pazarlama

İmaja dayalı klasik pazarlama yöntemleri bu alanda çalışan insanları kendisinden öylesine uzaklaştırıyor ki, birkaç yıl içinde insan yalnızlık girdabı içinde kaybolup gidiyor. Oysa bu alanda çalışan kişinin hem kendisiyle barışık, mutlu ve doyumlu bir birey olması, hem iş veriminin artması, hem de bu alanda kalıcı olması mümkün. Bu kitap da bunu amaçlıyor. Bir ürünü satmak / pazarlamak için ille de bir imaja ihtiyacınız yok.

İşiniz insanları etkilemek. Satış ve pazarlamada tüm yeteneğinizi kullanıyorsunuz. Ama bildiğiniz gibi bazı günler harika sonuçlar alıyorsunuz, bazı günler ise yetenekleriniz hiçbir işe yaramıyor.
Her gün aynı şeyleri söylüyor, aynı ürünü ya da hizmeti satıyoruz. Peki neden farklı sonuçlar alıyoruz?
Ürününüzle / hizmetinizle ilgili her şeyi çok iyi bilmek ve çok iyi anlatmak sizi satış sanatının ustası yapmaz.
Satış, karşımızdaki kişinin bakış açısını, mantık, bilgi, duygusal bağlantı, dil kullanımı ve karizma ile güven duyarak değiştirebilme yeteneğidir. Amaç, karşımızdaki kişiye pozitif bir hayali deneyim yaşatarak, onda bu hayali gerçek kılmaya istek duyacak motivasyonu yaratabilmektir.

Yazar: Kişisel Gelişim

EVET! TARZI

Evet! Tarzı tepkilerinizi olumlu bir biçimde vermenize yardım eder. – Herkes Evet! sözünü duymak ister. Ve siz eğer kendinizi Evet! diyen bir kişi olarak görürseniz, sadece olumlu bir kafa yapısına sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda pozitif beklentiler içine de girersiniz. Jeffrey Gitomer The New York Timesın çok satanlar listesine girmiş Satışın Kutsal Kitabı ve Satışın Küçük Kırmızı Kitabı adlı eserlerin yazarıdır. Satış Hamleleri adlı köşesinde çıkan yazıları dünya çapında 95ten fazla iş gazetesinde yayınlanmakta ve 4 milyondan fazla kişi tarafından okunmaktadır. Önemli bir pazarlama danışmanı olan Jeffrey Gitomerin müşterileri arasında Coca-Cola, Caterpillar, BMW, Carlsberg, GlaxoSmithKline, AC Neilsen, IBM, The New York Post gibi büyük şirketler bulunmaktadır.

Yazar: Kişisel Gelişim

Koçluk Hakkında

YAŞAM KOÇU NEDİR?
•    Koç, hani isteyip de ulaşamadığınız hedefleriniz vardırya,tek başınıza yola çıkmaktan korkarsınız işte bu yolda size hem rehber hemde arkadaş olan kişidir.
•    Koç,sizde var olan veya kullanmayı bilmediğiniz potansiyeli ortaya çıktmanızı sağlayan kişidir.
•    Koç, istediğiniz yolun en kestirme ama emniyetli bulmanızı sağlayan kişidir.
•    Koç, kendinizi tanımanızı sağlayan kişidir.
•    Koç, olumlu ve olumsuz alışkanlıklarınızı fark etmenizi sağlar.
•    Koç, vizyonunuzu gerçeğe dönüştürme sürecine katkı sağlar.
Kısacası Yaşam koçu yaşam kalitenizi yükseltmek için size ışık tutar.
Koçluk bir danışan danışmal ilişkisi değildir. Danışmanlıkta çözümü  danışman üretir ve danışan uygular. Koçlukta ise sorunun çözümünü danışan bulur. Koçluk doğru soru sorma sanatıdır. Peki neden daha etkilidir, danışmalığa göre. Çok basit, çünki kişinin n kolay uygulayacağı çözüm kendi bulduğu çözümdür. Başkalarının değil.

•    Koçluk, gelecekle ilgilidir ve sonuçlara öenm verir..
•    Koçluk, bireye bir destek ve itici güç sağlar.
•    Koçluk alan kişi inanılmaz farkındalıklar kazanır.
•    Koçluk alan kişi yeni beceriler geliştirir.
•    Koçuk alan kişi kendine dışardan bakmayı ve empati kurmayı öğrenir.
Koçluk eğitimi alan özellikle yöneticilerde

% 77sinde astlarıyla olan ilişkilerde iyileşme
% 61inde iş tatmininde artış
% 67`sinde takım çalışmasında artış kaydedilmiş.

Koçluğun  en öenmli kısmı ise kişid kalıcı değişiklik sağlıyor olmasıdır.
SİZDE  BU EĞİTİMİ ALMAK İYİ BİR YAŞAM KOÇU OLMAK YADA BİR YAŞAM KOÇU İSTİYORSANIZ MERKEZİMİZE BAŞVURUNUZ.

Yazar: Kişisel Gelişim

Ericksoncu Psikoterapi

Amerikalı psikiyatrist ve psikoterapist olan Milton Erick-son, tedavi amaçlı hipnoz ve telkini İlle kullanan doktordur. Bu hipnoz ve telkin tekniklerinin kökeni, Ericksonun 17 yaşında geçirdiği çocuk felcine kadar gider. Yürümek için kendine verdiği telkinler dolaylı telkin yönteminin ilk nüveleridir. Söz konusu yöntem, telkini bilincin değil bilinç dışının deşifre etmekte olduğunu, böylece uyarılan hayal gücünün vücuda, bilincin verebileceğinden daha güçlü bir motivasyon sağladığını işaret etmektedir. Kendi üzerinden bir iyileşme yönteminin keşfini, daha sonraları bir doktor ve psikoterapist olarak hem teorik bilginin geliştirilmesine hem de uygulama yöntem ve araçlarının çeşitlendirilmesi üzerine çalışan Milton Ericksonun öğretisi şu temeller üzerine yapılanır:

Her insan yegâne bir bireydir. Bu yüzden onun ihtiyacına has özel bir psikoterapi/hipnoterapi formüle edilmelidir.Yoksa insanı sisteme uydurmaya çalışmak bir sonuç vermez.Her insanda karşılaşacağı problemlerin üstesinden gelmesine yetecek bir iç güç/kaynak vardır. Terapistin görevi, kişinin bu güç ve kaynaklara erişmesini ve kullanmasını sağlamak olmalıdır.Ericksoncu Psikoterapi adlı eser bir kongre sunumları derlcmesidir. 1983 tarihinde Phoenix-Arizonada, Erickson adına düzenlenen ikinci uluslar arası katılımlı Ericksoncu Psikoterapi Kongresinde tartışılan konulan İçermektedir. Bu bağlamda, elinizdeki kitap, psikoterapist ve hipnoterapsitlcr için teorik ve teknik konuları içermektedir.

Yazar: Kişisel Gelişim

Grupla Psikolojik Danışma İlke ve Teknikleri

Psikolojik danışmanlıkta kullanılan yöntemlerden biri olan grupla psikolojik danışma konusunda kısa, öz anlatımıyla temel bir eser olan bu çalışmada; grupla psikolojik danışmanın temel ilkeleri ve grupla psikolojik danışmada kullanılan genel teknikler verilmektedir. Konular; grupla psikolojik danışmaya genel bir bakış, grupla psikolojik danışmaya ilişkin kavramlar, psikolojik danışman, psikolojik danışma grubunun özellikleri, grupla psikolojik danışmada terapötik güçler, grubun evreleri, grupla psikolojik danışmada amaçlar, direnç, transfer, alıştırmalar ve grupla psikolojik danışmada güçlüğü olan danışanlar başlıkları altında ele alınmıştır. Bu kitap üniversitelerde konuyla ilgili lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki derslerde öğrencilerin faydalanabileceği bir çalışmadır.

Yazar: Kişisel Gelişim

Dil İllüzyonları

Şu anda bu satırları okuduğunuza göre sizi bir merak sarmış olmalı. Ben bu merakı `yaşamımda neler mümkün?` sorusuyla tanımlıyorum.

Bu kitap, merakla yaşama bakarken size bir ışık tutabilmesi için yayına hazırlandı. Sayfaları karıştırırkenpek çok araçla karşılaşacaksınız. Yaşam haritalarınızı zenginleştirebilmeniz için çeşitli yaklaşımlar ve yöntemler bulacaksınız. Onları okuyup kullandığınızda yeni farkındalıklara ulaşacaksınız. Seçenekleriniz artacak ve zamanla yaşamınızı istediğiniz şekilde yaşamak için daha da ustalaşacaksınız.
Yaşamdaki gizemin sizi merakyandırmaya devam etmesi dileğiyle.
Dr. Gülsün Zeytinoğlu

Evrensel bir tedavi yöntemi ve şifa kaynağı olan Reikinin ikinci derece eğitimi için hazırlanan bu kitapla Reiki konusundaki bilgilerinizi ve deneyimlerinizi derinleştireceksiniz.Bir ön hazırlık niteliğindeki birinci kitabın devamı olan bu eser, alternatif ve evrensel tedavi yöntemi Reikinin incelikleriyle aydınlanmak isteyen tüm Reiki öğrencileri için ideal bir kılavuz. Potansiyel hastayla ön görüşme, affetme tekniği, bir ruhun devam eden seyahati, şifa eğrisi, duygusal çözülme, gıda eczanesi, sevilmenin tedavi üzerindeki etkisi gibi konularda aklınıza gelen pek çok sorunun cevabı bu sayfalarda yer alıyor.
Ayrıca diyabet, kanser, zihinsel ve duygusal düzensizlikler, alerjik sorunlar, kalp rahatsızlıkları gibi sıkça dert yandığımız hastalıkların Reiki ile tedavi yollarına dair orijinal uygulamalar da ruhsal arınmayla gelen bedensel şifanın kapılarını aralıyor…

Gerçekten mutlu olmaya açık mısınız? Yaşamınızda istediğiniz her şeye ulaşmaya gönüllü müsünüz? Kalbinizin hep arayıp durduğu şeyi bulmaya hazır mısınız?Sedona Yöntemi insanın kendini tanımasında çığır açan bir tekniktir. Bu teknik 35 yılı aşkın süredir Amerika, Avrupa ve Japonya`da on binlerce insanın hayatlarını olumlu ve kendi istedikleri yönde değiştirmelerine yardım etmiştir.Bu yöntemi bu kadar güçlü kılan şey ise muazzam basitliği ve herkes tarafından uygulanabilir olmasıdır. Öyle ki, elimizde sıkı bir şekilde tutmakta olduğumuz herhangi bir şeyi örneğin bir kalemi avuçlarımızı açıp serbest bırakabiliyorsak, Sedona Yöntemi ile hayatımız boyunca taşımakta olduğumuz duygusal ve düşünsel yüklerden de aynı kolaylıkla özgürleşebiliriz. Sedona Yöntemi,- ilişkiler- iş hayatı- kendini tanıma- duygu yönetimi- sağlıkla ilgi konular- maddi refah, bolluk- duygusal problemler- satışları artırmak- ruhsal gelişme- çabuk öğrenmegibi hayatın önümüze çıkarabileceği her durumda rahatlıkla kullanılabilir. “Sedona Yöntemi, içsel denge ve duygusal özgürlüğe kavuşmanızda sizi destekleyecek çok güçlü bir araçtır. Bu teknik, bilincinizin hızla stres ve dirençten gevşemesi için izin vermeye dönüşmesini destekliyor. Bu yöntemi çok öneririm.”-Debbie Ford- “Parlak bir basitlikte… Ve basitçe parlak! Sedona Yöntemi, koçlar, terapistler, şifacılar, yöneticiler ve hızlı ama derin ve yumuşak bir değişim arzulayan herkes için harika bir kaynak.”-Gay Hendricks, Ph.D.- “Çoğu insanın, stres ve korkuyu kaçınılmaz ve normal gördüğü bir çağda Sedona Yöntemi,yaşamakta olabileceğiniz her türlü duygusal sıkıntıyı serbest bırakmayı öğreten, bugüne kadar karşılaştığım en etkili araç.”-Elliott Grumer- “Sedona Yöntemi bize, yalnızca hayatta olmanın sevincini ve keyfini deneyimlememizi sağlayacak duygusal ve zihinsel özgürlüğün pratik, bilgece ve yararını kanıtlanmış bir formülünü sunuyor.”-John Gray, Ph.D.-“Sedona Yöntemi, yaşantınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayan benzersiz bir programdır. Sizi bolluk ve sevinçten alıkoyan, altta yatan duyguları serbest bırakmanın bu basit işlemini öğrendiğinizde, korku ve kaygılarınız yumuşak bir biçimde yok olacaktır. Bu kitaptaki alıştırmaları yapmak için kendinize izin verirseniz, yaşantınızın ne denli hızlı ve olumlu yönde değiştiğine şaşacaksınız!”-Cheryl Richardson-

Yazar: Kişisel Gelişim

Nlp Zihninizi Kullanma Kılavuzu

NLP denilen büyülü yöntemi öğrenmeniz ve uygulamanız yaşamınızı şans ve tesadüflere bırakmak yerine, kendi istediğiniz biçimde yaratmanız anlamına gelir.

NLP hem bilinci hem bilinçaltını etkin bir duyarlıkla kullanmaya yönelik, zihinsel sürecin işleyişini yeniden yapılandırma tekniğidir.

NLP ile çok hızlı sonuç alabilirsiniz; aylar yıllar süren bir süreci, (örneğin bir fobiden kurtulmayı) bir kaç saat, hatta birkaç dakikaya bile indirebilirsiniz.

NLP ile:
* Sizi engelleyen fobilerinizi yenebilirsiniz.
* Size zarar veren alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.
* Kendinizi motive etme tekniklerini öğrenebilirsiniz.
NLPnin özünü kavradığınızda onu yaşamınızın her alanında kullanabilirsiniz. Çünkü başarının ve mutluluğun spesifik bir düşünce paterni ve yapısı vardır. Bu ise heres tarafından öğrenilebilir.
Zihninizi sizin için çalıştırmayı öğrenin. Zihin-beden sisteminizin kontrolunu elinize alın.